Νέο Trailer Απο Το "T2: Trainspotting 2"

0

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο, διθνές trailer απο το "T2: Trainspotting 2", το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας του 1996. Το νέο trailer περιλαμβάνει αρκετά νέα πλάνα και καταφέρνει να συντηρήσει τις θετικές εντυπώσεις που δημιούργησε το πρώτο.

"Στην αρχή υπήρξε μια ευκαιρία... μετά μια προδοσία.

Εχουν περάσει είκοσι χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει, όμως πολλά μοιάζουν τα ίδια. Ο Mark Renton (Ewan McGregor) επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλέσει σπίτι του.

Κάποιοι τον περιμένουν: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), and Begbie (Robert Carlyle).

Αλλοι παλιοί φίλοι περιμένουν επίσης: η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η προσμονή, ο φόβος, η μεταμέλεια, η διαμορφίνη, η αυτοκαταστροφή και ο θανάσιμος κίνδυνος, όλοι έχουν συγκεντρωθεί και περιμένουν να τον υποδεχθούν, έτοιμοι να μπούν στο χορό."

Στην σκηνοθεσία και του sequel βρίσκεται ο Danny Boyle ("Steve Jobs", "28 Days Later"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο John Hodge, βασισμένος στη νουβέλα του Irvine Welsh.

Πρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Robert Carlyle, Kelly Macdonald, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Shirley Henderson, Anjela Nedyalkova, Irvine Welsh, Simon Weir.

Αν και τα sequels επιτυχημένων ταινιών είναι συνήθως αδιάφορα, το "T2: Trainspotting 2"
αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον, καθώς εκτός του ότι διάθετει τους ίδιους πρωταγωνιστές, φαντάζει το ίδιο τρελό με το πρώτο φίλμ, κάτι που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Danny Boyle, για την 100% δημιουργική ελευθερία που είχε στην υλοποίηση του νέου φίλμ.

Το "T2: Trainspotting 2" θα κανει πρεμιέρα στην Βρετανία, στις 27 Ιανουαρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.