Νέο Trailer Απο Το "Star Trek Beyond"

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Star Trek Beyond", την τρίτη ταινία απο το σύγχρονο reboot του sci-fi franchise.

Αν και η πλοκή της ταινίας παραμένει άγνωστη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Enterprise καταστρέφεται για μια ακόμη φορά και το πλήρωμα του αναγκάζεται να επιβιώσει σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό πλανήτη.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται πλέον ο Justin Lin ("Fast & Furious") που αντικαθιστά τον JJ Abrams, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Doug Jung ("Dark Blue") και Simon Pegg ("The World's End"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Gene Roddenberry.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Zoe Saldana, Karl Urban, Zachary Quinto, Idris Elba, Simon Pegg, Anton Yelchin, Sofia Boutella, John Cho, Deep Roy.

Υστερα απο το πρώτο ατυχές trailer, με τον υπέρμετρα κωμικό και ανάλαφρο τόνο που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, το δεύτερο promo φαντάζει πολύ καλύτερο καθώς περιλαμβάνει κάποιες εντυπωσιακές σκηνές δράσης, ενώ δίνει και κάποια στοιχεία γύρω απο την πλοκή που η Paramount εξακολουθεί να την κρατά μυστική.

Το "Star Trek Beyond" θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου στο Comic-Con του San Diego, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.