Νέο Trailer Απο Το "Rogue One: A Star Wars Story"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer απο το "Rogue One: A Star Wars Story", την πρώτη απο τις τρείς spinoff ταινίες απο το σύμπαν του Star Wars. Αν και το trailer δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο είναι η εμφάνιση του πολύ αξιόλογου Ben Mendelsohn, ο οποίος ενσαρκώνει τον "κακό" της ιστορίας. Το νέο trailer διατηρεί τις θετικές εντυπώσεις που προκάλεσε το πρώτο, καθώς φανερώνει ένα φίλμ που σε αντίθεση με το "The Force Awakens", μοιάζει φρέσκο και διαφορετικό, ενώ στο τέλος του διαθέτει και ενα μικρό teaser απο την επανεμφάνιση του Darth Vader, που σίγουρα θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς του νέου φίλμ.

"Το Rogue One εξελίσσεται πρίν απο τα γεγονότα του 'Star Wars: A New Hope' και αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας μαχητών της αντίστασης, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα σχέδια του Death Star".

Στην σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ο Gareth Edwards ("Monsters", "Godzilla"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Chris Weitz ("The Golden Compass", "Cinderella"), που αντικατέστησε τον Gary Whitta ("The Book of Eli").

Στην παραγωγή βρίσκονται οι John Knoll, Kathleen Kennedy, ενώ τη μουσική έχει γράψει ο ελληνικής καταγωγής Alexandre Desplat ("The King's Speech", "The Imitation Game").

Πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones ("The Theory Of Everything"), Ben Mendelsohn ("Bloodline"), Forest Whitaker ("The Butler"), Donnie Yen ("Ip Man"), Mads Mikkelsen ("Hannibal"), Riz Ahmed ("Nightcrawler"), Diego Luna ("Milk"), Jiang Wen ("Let the Bullets Fly") και Alan Tudyk ("Firefly").

Το "Star Wars: Rogue One" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.