Νέο Trailer Απο Το "Okja"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Okja", το sci-fi φίλμ του Bong Joon-ho.

"Απο τον πρωτοπόρο σκηνοθέτη Bong Joon Ho, αυτή η παγκόσμια περιπέτεια ακολουθεί μια φιλία τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Γνωρίστε τη Mija, ένα νεαρό κορίτσι που ρισκάρει τα πάντα για να αποτρέψει μια πανίσχυρη, πολυεθνική εταιρεία απο το να απαγάγει τον καλύτερο της φίλο - ένα τεράστιο ζώο με το όνομα Okja. Ακολουθώντας την ανά τις ηπείρους, αυτή η δραματική κωμωδία ενηλικίωσης βλέπει τους ορίζοντες της Mija να επεκτείνονται με ένα τρόπο που κανείς δεν θα ήθελε για το παιδί του. Η Mija θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις σκληρές αλήθειες των γεννετικά μεταλλαγμένων τροφών, την παγκοσμιοποίηση, την οικολογική τρομοκρατία και την εμμονή της ανθρωπότητας με την εικόνα, την ετικέτα και την αυτοπροβολή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Bong Joon-ho ("Snowpiercer", "The Host"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jon Ronson ("Frank"). Πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton, Bill Nighy, Kelly Macdonald, Paul Dano, Lily Collins, Steven Yeun και Giancarlo Esposito.

Με πλούσιο cast υψηλό επίπεδο παραγωγής, το νέο φίλμ του Bong Joon-ho φαντάζει ενδιαφέρον, καθώς εκτός των άλλων θίγει και σημαντικά ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

Το "Okja" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 28 Ιουνίου, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστο το αν θα κυκλοφορήσει και στις αίθουσες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.