Νέο Trailer Απο Το "Murder on the Orient Express"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Murder on the Orient Express", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Agatha Christie, που εκδόθηκε το 1934 και που μέχρι και σήμερα θεωρείται ως μια απο τις πιο ευρηματικές ιστορίες που επινοήθηκαν ποτέ. Το νέο trailer αν και φανερώνει ένα φίλμ με υψηλό επίπεδο παραγωγής και εξαιρετική κινηματογράφηση, δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα καθώς η επιτυχία του φίλμ θα στηριχθεί σχεδόν αποκλειστικά στις ερμηνείες του πλούσιου cast.

"Μόλις μετά τα μεσάνυχτα, μια χιονοθύελλα ακινητοποιεί το Orient Express στη μέση της Γιουγκοσλαβίας. Το πολυτελές τρένο είναι απροσδόκητα γεμάτο για αυτήν την εποχή. Το επόμενο πρωινό όμως, το τρένο έχει εναν επιβάτη λιγότερο. Ενας αξιοσέβαστος Αμερικανός βρίσκεται νεκρός στο κουπέ του, μαχαιρωμένος και με την πόρτα του κλειδωμένη απο μέσα. Ο Hercule Poirot βρίσκεται επίσης στο τρένο, έχοντας προλάβει την τελευταία στιγμή να κλείσει ενα κουπέ β' διαλογής, αλλά και την πιο εκπληκτική υπόθεση της καριέρας του."

Το σενάριο της νέας μεταφοράς έχει γράψει ο Michael Green ("American Gods", "Alien: Covenant"), ενώ στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Kenneth Branagh, ο οποίος πρωταγωνιστεί και εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott ("Blade Runner", "Alien"), Mark Gordon ("Saving Private Ryan") και Simon Kinberg ("X-Men: First Class").

Νέο Trailer Απο Το "Murder on the Orient Express"

Στο ρόλο του Hercule Poirot βρίσκεται ο Kenneth Branagh ("Henry V"), ο Johnny Depp ("Black Mass") υποδύεται τον Ratchett, ενώ η Michelle Pfeiffer ("Dangerous Liaisons") και η Daisy Ridley ("Star Wars: The Force Awakens") υποδύονται τις Mrs. Hubbard και Mary Debenham, αντίστοιχα.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Judi Dench ("Philomena"), Lucy Boynton ("Sing Street"), Tom Bateman, Derek Jacobi, Michael Peņa και Leslie Odom.

Αν και το όλο εγχείρημα φαντάζει ριψοκίνδυνο καθώς το κινηματογραφικό κοινό δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται πλέον με οτιδήποτε πέρα του φανταστικού και του comic, η 20th Century Fox φαίνεται πως διαθέτει μεγάλη πίστη στο ακριβό project, καθώς το έχει στελεχώσει με πολύ αξιόλογους συντελεστές...

Το "Murder on the Orient Express" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Murder on the Orient Express"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.