Νέο Trailer Απο Το "King Arthur: Legend of the Sword"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "King Arthur: Legend of the Sword", της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς της ιστορίας-μυθολογίας του Βασιλιά Αρθούρου, που η Warner φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα franchise έξι ταινιών.

"Μια τολμηρή νέα ιστορία, που παρουσιάζει έναν νεαρό Αρθούρο που διοικεί τα σοκάκια του Londonium με την συμμορία του και χωρίς να γνωρίζει το πεπρωμένο του, μέχρι που θα πιάσει στα χέρια το ξίφος Excalibur και μαζί του το μέλλον του. Αμέσως ο Αρθούρος θα δοκιμαστεί απο την δύναμη του Excalibur και θα αναγκαστεί να λάβει μερικές πολύ δύσκολες αποφάσεις. Εμπλεκόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη νεαρή γυναίκα με το όνομα Guinevere, θα πρέπει να μάθει να ελέγχει το πανίσχυρο ξίφος, να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του και να ενώσει τους ανθρώπους ενάντια στον τύρανο Vortigern, που έκλεψε το στέμμα του και σκότωσε τους γονείς του για να γίνει βασιλιάς."

Το σενάριο της πρώτης ταινίας έχει αναλάβει ο Joby Harold ("Awake"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie ("Snatch", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), με παραγωγούς τους Akiva Goldsman και Lionel Wigram.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βασιλιά Αρθούρου βρίσκεται ο Charlie Hunnam ("Pacific Rim"), στο ρόλο της Guinevere βρίσκεται η Astrid Bergès-Frisbey ("I Origins"), τον Vortigern θα υποδυθεί ο Jude Law ("Enemy at the Gates"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Eric Bana ("Hanna"), Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Annabelle Wallis ("Peaky Blinders"), Aidan Gillen ("Game of Thrones"), Katie McGrath ("Merlin" Tv Series), Mikael Persbrandt, Hermione Corfield, Freddie Fox.

Κρίνοντας απο το διαφημιστικό υλικό που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα, η νέα κινηματογραφική εκδοχή του King Arthur φαντάζει υπερβολικά στυλιζαρισμένη και υπερφορτωμένη με οπτικά εφέ. Αυτό, σε συνδυασμό με την μέτρια υποδοχή του κοινού, δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά γύρω απο την πορεία του φίλμ στις αίθουσες και το μέλλον του franchise.

Το "King Arthur: Legend of the Sword" που αρχικά είχε τον τίτλο "Knights of the Roundtable: King Arthur" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.