Νέο Trailer Απο Το "Justice League"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic-Con της Νέας Υόρκης ένα νέο trailer απο το "Justice League", την ταινία που περιλαμβάνει τους πιο διάσημους comic ήρωες της DC Comics. Υστερα απο τα εκτεταμένα συμπληρωματικά γυρίσματα του νέου σκηνοθέτη Joss Whedon, το νέο trailer φανερώνει ένα πιο φωτεινό και πολύχρωμο τόνο, όμως το πανάκριβο φίλμ της Warner Bros. και της DC Films εξακολουθεί να μοιάζει άκρως προβληματικό.

"Ορμώμενος απο την ανάκτηση της πίστης του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος απο την ανιδιοτελή ενέργεια του Superman, ο Bruce Wayne ενώνει τις δυνάμεις του με την νέα του σύμμαχο, Diana Prince, για την αντιμετώπιση ενός μεγαλύτερου εχθρού. Ο Batman και η Wonder Woman εργάζονται μαζί στον σχηματισμό μιας ομάδας υπερανθρώπων, που θα βρεθεί απέναντι σε αυτή την νεά απειλή. Ομως παρά τον σχηματισμό αυτής της πρωοτοφανούς ομάδας ηρώων που περιλαμβάνει τους Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι πολύ αργά για την Γή."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται πλέον ο Joss Whedon ("The Avengers"), ο οποίος αντικατέστησε τον Zack Snyder ("300", ""Batman v Superman: Dawn of Justice"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Terrio ("Batman v Superman: Dawn of Justice"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bill Finger, Bob Kane, Joe Shuster και Jerry Siegel.

Πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot, Ben Affleck, Jason Momoa, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Ezra Miller, J.K. Simmons, Jeremy Irons, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Ray Fisher, Amber Heard.

Το "Justice League" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.