Νέο Trailer Απο Το "Inferno"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Inferno", την τρίτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς, που είναι βασισμένη στα βιβλία του Dan Brown.

"Ο Robert Langdon (Tom Hanks) ξυπνά σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου της Φλωρεντίας, χωρίς καμία ανάμνηση των τελευταίων ημερών. Ξαφνικά, ο Langdon γίνεται ο στόχος ενός ανθρωποκυνηγητού. Με την βοήθεια της γιατρού Sienna Brooks (Felicity Jones) και τις γνώσεις του στη συμβολογία, θα προσπαθήσει να δραπετεύσει, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να λύσουν τον πιο πολύπλοκο γρίφο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Langdon. Ταυτόχρονα οι δυο τους θα πρέπει να αποτρέψουν έναν παρανοϊκό άνδρα, που θέλει να εξαπολύσει ένα παγκόσμιο λοιμό που είναι συνδεδεμένος με την Κόλαση του Δάντη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Ron Howard ("A Beautiful Mind", " The Da Vinci Code", "Angels & Demons"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο David Koepp ("War of the Worlds", "Carlito's Way"), βασισμένος φυσικά στη νουβέλα του Dan Brown.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks ("Captain Philips"), Felicity Jones (The Theory of Everything"), Omar Sy ("The Intouchables"), Irrfan Khan ("Life of Pi"), Sidse Babett Knudsen ("Borgen").

Το νέο trailer είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, αφήνοντας ελάχιστα στοιχεία για την φαντασία, σε μια τριλογία ταινιών που δεν κορυφώθηκε ποτέ και που δεν κατάφερε να διορθώσει τα ελαττώματα της...

Το "Inferno" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.