Νέο Trailer Απο Το "Hidden Figures"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Hidden Figures", το δραματικό φίλμ του Theodore Melfi που καταγράφει την μεγάλη και άγνωστη συνεισφορά μιας ομάδας Αφροαμερικανών γυναικών στο διαστημικό πρόγραμμα της Nasa, στη δεκαετία του 60'.

"Το 'Hidden Figures' είναι η αληθινή και άγνωστη ιστορία της Katherine G. Johnson (Taraji P. Henson), της Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) και της Mary Jackson (Janelle Monáe), τις ιδιοφυείς Αφροαμερικανές μαθηματικούς που δούλεψαν στη Nasa και υπήρξαν οι αφανείς πρωταγωνίστριες μιας απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ιστορίας: την εκτόξευση σε τροχιά του αστροναύτη John Glenn, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που απεκατέστησε την εμπιστοσύνη του έθνους, άλλαξε την πορεία του Διαστημικού Αγώνα και σόκαρε τον κόσμο."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Theodore Melfi, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Allison Schroeder, βασισμένοι στο βιβλίο της Margot Lee Shetterly.

Πρωταγωνιστούν οι Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Kevin Costner, Kirsten Dunst, Janelle Monáe, Jim Parsons, Mahershala Ali, Aldis Hodge, Glen Powell, Kimberly Quinn.

Το "Hidden Figures" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.