Νέο Trailer Απο Το "The Great Wall"

0

Η Universal και η Legendary κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer απο το "The Great Wall", το θρίλερ φαντασίας του Zhang Yimou, που αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγή που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κίνα και την πρώτη αγγλόφωνη κινηματογραφική ταινία του καταξιωμένου Κινέζου σκηνοθέτη.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία μιας ελίτ ομάδας μαχητών, που θα δώσουν μια γενναία μάχη για την ανθρώποτητα, πάνω σε μια απο τις πιο εμβληματικές κατασκευές που έχτισε ποτέ ο άνθρωπος."

Η ταινία που περιγράφεται σαν μια επική ταινία εποχής με στοιχεία sci-fi, βασίζεται σε μια ιδέα του CEO της Legendary Pictures, Thomas Tull και του συγγραφέα Max Brooks ("World War Z") και εξερευνά τα μυστήρια πίσω απο την κατασκευή του Σινικού Τείχους της Κίνας, που σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας δεν κατασκευάστηκε μόνο για να απωθήσει τις δυνάμεις των Μογγόλων...

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Zhang Yimou, ενώ το σενάριο που αρχικά γράφτηκε απο τους Carlo Bernard και Doug Miro, αναθεώρησε ο Tony Gilroy ("Devil's Advocate", "The Bourne" franchise, "Michael Clayton"), βασισμένος στην ιστορία των Thomas Tull & Max Brooks.

Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon ("Good Will Hunting"), Willem Dafoe ("Shadow of the Vampire", "Platoon"), Pedro Pascal ("Game of Thrones"), Andy Lau ("Infernal Affairs"), Tian Jing, Hanyu Zhang, Eddie Peng, Lu Han, Gengxin Lin, Zheng Kai, Chen Xuedong, Xuan Huang.

Αν και το φίλμ έχει συγκεντρώσει αρκετή αρνητική δημοσιότητα λόγω του λευκού πρωταγωνιστικού χαρακτήρα σε μια κινεζική ιστορία, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υπερθέαμα απο τον μετρ του είδους Zhang Yimou.

Το "The Great Wall" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 29 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.