Νέο Trailer Απο Το "Gold"

0

Η The Weinstein Company κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Gold", το νέο φίλμ του Stephen Gaghan, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο δέκα χρόνια.

"Το Gold είναι η επική ιστορία ενός άνδρα που κυνηγά το Αμερικανικό όνειρο και την εύρεση χρυσού. Ο Kenny Wells (Matthew McConaughey), είναι ένας χρυσοθήρας που αναζητά την τύχη του και ενώνει τις δυνάμεις του με έναν επίσης πρόθυμο γεωλόγο. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι, αναζητώντας τον χρυσό στην αχαρτογράφητη ζούγκλα της Ινδονησίας. Η εύρεση του χρυσού ήταν δύσκολη, όμως το να τον κρατήσουν στην κατοχή τους θα είναι ακόμη δυσκολότερο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Stephen Gaghan ("Syriana"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Patrick Massett και John Zinman. Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, Toby Kebbell, Rachael Taylor, Corey Stoll, Bill Camp, Michael Landes, Bruce Greenwood, Stacy Keach, Adam LeFevre, Timothy Simons.

Με ρετρό σκηνοθετικό στύλ και βασισμένο στην αληθινή ιστορία του σκανδάλου της Bre-X Minerals, το "Gold" του Stephen Gaghan ευλπιστεί περισσότερο σε υποψηφιότητες για Oscar και πολύ λιγότερο σε εισιτήρια.

Το "Gold" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.