Νέο Trailer Απο Το "Dunkirk"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Dunkirk", το νέο φίλμ του Christopher Nolan που είναι βασισμένο στην Επιχείρηση Dynamo, την πολύ δύσκολη και ηρωική επιχείρηση διάσωσης της Βρετανικής Αποστολής B.E.F. και άλλων συμμαχικών δυνάμεων απο το Γαλλικό λιμάνι του Dunkirk, που εξελίχθηκε στο διάστημα μεταξύ του Μαϊου και του Ιουνίου του 1940. Μια επιχείρηση που εγκρίθηκε όταν ένας μεγάλος αριθμός Γάλλων, Βέλγων και Βρετανών στρατιωτών περικυκλώθηκαν απο Γερμανικές δυνάμεις κατά την διάρκεια της Μάχης της Γαλλίας. Ενα επικό εγχείρημα που είχε σαν αποτέλεσμα την διάσωση 198,000 Βρετανών και 140,000 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών. Αν και το πρώτο teaser δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, φανερώνει την ατμόσφαιρα αγωνίας και την επική κλίμακα του φίλμ.

"Το φίλμ ξεκινά με χιλιάδες στρατιώτες της Βρετανίας και των συμμαχικών δυνάμεων να βρίσκονται περικυκλωμένοι απο τις δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με την πλάτη στην θάλασσα, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια απίστευτη κατάσταση καθώς ο εχθρός τους πλησιάζει."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Christopher Nolan ("The Dark Knight Trilogy", "Inception"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy ("The Revenant", "Mad Max: Fury Road"), Mark Rylance ("Bridge of Spies"), Kenneth Branagh ("Hamlet", "Henry V"), Cillian Murphy ("Inception"), James D’Arcy ("Cloud Atlas"), Jack Lowden, Aneurin Barnard, Harry Styles, Fionn Whitehead, Barry Keoghan και Tom Glynn-Carney.

Την κινηματογράφηση του φίλμ που θα γυριστεί στην Γαλλία, την Ολλανδία, την Βρετανία και το Los Angeles, έχει αναλάβει ο Hoyte van Hoytema ("Interstellar", "Spectre"), τα οπτικά εφέ έχει επιμεληθεί ο Andrew Jackson ("Mad Max: Fury Road"), ενώ την μουσική υπογράφει ο Hans Zimmer ("The Dark Knight Trilogy"), ο μόνιμος συνεργάτης του Nolan.

Με ένα, ως συνήθως μεγάλο επίπεδο παραγωγής και βασισμένο σε μια αληθινή και πολύ σημαντική ιστορία, το πρώτο πολεμικό φίλμ του Christopher Nolan αναμένεται επικό και άκρως ενδιαφέρον.

Το "Dunkirk" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τις 21 Ιουλίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Νέο Trailer Απο Το "Dunkirk"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.