Νέο Trailer Απο Το "The Discovery"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Discovery", το δραματικό sci-fi φίλμ του Charlie McDowell.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον, εκεί όπου η ύπαρξη της μεταθανάτιας ζωής έχει μόλις επιβεβαιωθεί επιστημονικά. Ομως, ένα χρόνο μετά την ανακάλυψη που συγκλόνισε τον κόσμο, εκατομμύρια ανθρώπων αρχίζουν να αυτοκτονούν, με σκοπό τηνμετάβαση τους στον νέο κόσμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Charlie McDowell ("The One I Love", "Silicon Valley"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Justin Lader ("The One I Love").

Στο ρόλο του επιστημόνα που έκανε την συγκλονιστική ανακάλυψη βρίσκεται ο Robert Redford, ενω το πρωταγωνιστικό δίδυμο των μοιραίων εραστών αποτελούν οι Rooney Mara ("The Girl with the Dragon Tattoo") και ο Jason Segel ("How I Met Your Mother"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Riley Keough ("The Girlfriend Experience"), Jesse Plemons ("Fargo S2"), Ron Canada, Kateri DeMartino, Leah Procito, Mark Burzenski.

Με υπόθεση που θυμίζει κάτι απο το "What Dreams May Come" με τον Robin Williams, αλλά με τελείως διαφορετικό τόνο, το "The Discovery" φαντάζει σαν ένα αξιόλογο δράμα επιστημονικής φαντασίας.

Το "The Discovery" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 31 Μάρτιου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.