Νέο Trailer Απο Το "Deadpool 2"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Deadpool 2", την δεύτερη ταινία απο το franchise που ξεκίνησε το 2016.

"Υστερα απο μια παραλίγο ολέθρια επίθεση βοειδών, ένας παραμορφωμένος chef καφετέριας, πασχίζει να εκπληρώσει το όνειρο του και να εξελιχθεί στον καλύτερο bartender του Mayberry, ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να συνηθίσει την απώλεια της αίσθησης της γεύσης.
Αναζητώντας αυτό που θα δώσει νέα πνοή στη ζωή του, ο Wade θα πρέπει να ανατιμετωπίσει ninja, την yakuza και μια αγέλη σεξουαλικά επιθετικών σκύλων, καθώς ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να ανακαλύψει την σημασία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης, καθώς ανακαλύπτει μια νέα όρεξη για περιπέτεια..."

Νέο Trailer Απο Το "Deadpool 2"

Στη σκηνοθεσία του δεύτερου φίλμ βρίσκεται ο David Leitch ("John Wick", "Atomic Blonde"), ο οποίος αντικατέστησε τον Tim Miller που αποχώρησε λόγο δημιουργικών διαφορών, ενώ το σενάριο υπογράφουν και πάλι οι Rhett Reese και Paul Wernick ("Zombieland"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Rob Liefeld και Fabian Nicieza.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Ryan Reynolds ("Green Lantern"), στο ρόλο του Cable βρίσκεται ο Josh Brolin ("Sicario"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Morena Baccarin ("Homeland"), Brianna Hildebrand ("The Exorcist" TV Series), Zazie Beetz ("Atlanta"), T.J. Miller ("Silicon Valley"), Leslie Uggams, Stefan Kapicic, Jack Kesy και Karan Soni.

Το "Deadpool 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.