Νέο Trailer Απο Το "Darkest Hour"

0

Η Universal κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Darkest Hour", το πολεμικό δράμα του Βρετανού σκηνοθέτη Joe Wright, ο οποίος ύστερα απο την παταγώδη αποτυχία του "Pan", επιστρέφει με ένα φίλμ που φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο σκηνοθετικό του στύλ.

"Η ιστορία εστιάζει στον Winston Churchill στις ημέρες και εβδομάδες αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, την περίοδο που βρέθηκε αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη του δοκιμασία: να διαπραγματευτεί μια συνθηκολόγηση με την Ναζιστική Γερμανία ή να πολεμήσει για τα ιδανικά, την ανεξαρτησία και την ελευθερία ενός έθνους. Καθώς οι ασταμάτητες δυνάμεις των Ναζί προελαύνουν στην Δυτική Ευρώπη, η απειλή της εισβολής στη Βρετανία είναι πλέον άμεση. Με ένα καθόλου προετοιμασμένο κοινό, έναν επιφυλακτικό Βασιλιά - που ο περίγυρος του σχεδίαζε εναντίον του - ο Churchill πρέπει να πολεμήσει την πιο σκοτεινή του ώρα, να επιστρατεύσει ένα έθνος και να προσπαθήσει να αλλάξει την ροή της παγκόσμιας ιστορίας."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Wright ("Pride & Prejudice", "Atonement", "Hanna", "Pan"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Anthony McCarten ("The Theory of Everything").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Winston Churchill βρίσκεται ο Gary Oldman, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Ben Mendelsohn ("Bloodline"), Kristin Scott Thomas ("The English Patient"), Stephen Dillane ("Game of Thrones") και Lily James ("Cinderella").

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα πολύ αξιόλογο cast, το νέο φίλμ του Joe Wright αναμένεται σαν ενα αξιόλογο πολεμικό δράμα, με δυνατές ερμηνείες και πιθανότατα μια υποψηφιότητα για Oscar για τον εξαιρετικό Gary Oldman.

Το "Darkest Hour" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 18 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.