Νέο Trailer Απο Το "Daddy’s Home 2"

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Daddy’s Home 2", την συνέχεια της ομώνυμης κωμωδίας που κυκλοφόρησε το 2015.

"Στην πρώτη ταινία του 2015, ο πατέρας και ο πατριός, Dusty (Mark Wahlberg) και Brad (Will Ferrell), ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στα παιδιά τους τα τέλεια Χριστούγεννα. Αυτή η συνεργασία τους όμως θα δοκιμαστεί όταν ο παλαιών αρχών, σκληρός πατέρας (Mel Gibson) του Dusty και ο υπερευαίσθητος και συναισθηματικός πατέρας (John Lithgow) του Brad, καταφθάνουν λίγο πρίν τις γιορτές, προκαλώντας το απόλυτο χάος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Sean Anders ("Horrible Bosses 2"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον John Morris ("Hot Tub Time Machine", "We're the Millers").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Mark Wahlberg & Will Ferrell, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Mel Gibson και John Lithgow που υποδύονται τους γονείς τους. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Linda Cardellini, John Cena, Alessandra Ambrosio, Scarlett Estevez και Owen Vaccaro.

Με πολύ αξιόλογo cast, το sequel της ταινίας του 2015, μπορεί να εξελιχθεί σε μια αξιόλογη κωμωδία αν και εφόσον διαθέτει ένα καλογραμμένο σενάριο.

Το "Daddy’s Home 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.