Νέο Trailer Απο Το "It Comes At Night"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "It Comes At Night", το μυστηριώδες θρίλερ του Trey Edward Shults, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο Overlook Film Festival.

"Φανταστείτε το τέλος του κόσμου. Τώρα φανταστείτε κάτι χειρότερο.

Η ιστορία ακολουθεί έναν άνδρα (Joel Edgerton), που μαθαίνει ότι το κακό που στοιχειώνει το σπίτι της οικογένειας του, είναι μόνο η αρχή των τρόμων που θα επακολουθήσουν.

Ασφαλής μέσα στο απομονωμένο σπίτι, την ώρα που μια μεταφυσική απειλή τρομοκρατεί τον κόσμο, η εύθραυστη οικιακή τάξη που έχει επιβάλλει με την σύζυγο του και το γιό του, θα δοκιμαστεί με την έλευση μιας απεγνωσμένης οικογένειας που αναζητά καταφύγιο.

Παρά τις καλές προθέσεις και των δυο οικογενειών, η παράνοια και η έλλειψη εμπιστοσύνης κλιμακώνονται καθώς ο εξωτερικός τρόμος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, ξυπνώντας κάτι κρυμμένο και τερατώδες μέσα του, καθώς διαπιστώνει ότι η προστασία της οικογένειας του θα έχει μεγάλο τίμημα στην ψυχή του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Trey Edward Shults ("Krisha"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Joel Edgerton, Riley Keough, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Kelvin Harrison, Griffin Robert Faulkner.

Με ενδιαφέρουσα πλοκή και ανεξάρτητο ύφος, το ανεξάρτητο φίλμ του Trey Edward Shults φαντάζει σαν ένα αξιόλογο και διαφορετικό θρίλερ τρόμου.

Το "It Comes At Night" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "It Comes At Night"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.