Νέο Trailer Απο Το "Churchill"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Churchill", το βιογραφικό δράμα του Jonathan Teplitzky.

"Ιούνιος 1944. Οι συμμαχικές δυνάμεις βρίσκονται στη κόψη του ξυραφιού: ένα εκατομμύριο στρατιώτες συγκεντρώνονται μυστικά στην νότια ακτή της Βρετανίας, έτοιμοι να εισβάλουν στην κατεχόμενη απο τους Ναζί, Ευρώπη. Ένας άνδρας βρίσκεται μπροστά στο δρόμο τους: o Winston Churchill.
Ο οποίος ανησυχεί για μια επανάληψη της μαζικής σφαγής του 1915, όπου ύστερα απο μια καταστροφική δική του εντολή, 500.000 στρατιώτες σκοτώθηκαν στις παραλίες της Gallipoli.
Εξαντλημένος απο τα πολλά χρόνια του πολέμου και χτυπημένος απο την κατάθλιψη, ο Churchill είναι η σκιά του ήρωα που αντιστάθηκε στο Blitzkrieg του Hitler. Στην περίπτωση που η απόβαση αποτύχει, ο Churchill ανησυχεί πως θα μείνει στην ιστορία ως ο αρχιτέκτονας της σφαγής. Το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σταματήσει την σωματική και ψυχολογική κατάρρευση του Πρωθυπουργού, είναι η ψύχραιμη σύζυγος του Clementine."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jonathan Teplitzky ("The Railway Man"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Alex von Tunzelmann ("Medici: Masters of Florence"). Πρωταγωνιστούν οι Brian Cox, Miranda Richardson, John Slattery, Ella Purnell, James Purefoy, Julian Wadham, Richard Durden, Danny Webb, Jonathan Aris.

Το "Churchill" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του καλοκαιριού.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.