Νέο Trailer Απο Το "Birth of the Dragon"

0

Η BH Tilt κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Birth of the Dragon", το βιογραφικό δράμα του George Nolfi που εστιάζει στην επική και μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας μάχη ανάμεσα στον Bruce Lee και τον Wong Jack Man.

"Το 1964, ο Bruce Lee βρέθηκε απέναντι στον Wong Jack Man σε μια απο τις πιο αμφιλεγόμενες μονομαχίες όλων των εποχών.

Με υπόβαθρο το San Francisco της δεκαετίας του 60', το "Birth of the Dragon" είναι μια μοντέρνα εκδοχή των κλασικών ταινιών του Bruce Lee. Το φίλμ είναι εμπνευσμένο απο την επική και ακόμη και σήμερα αμφιλεγόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στον ανερχόμενο Bruce Lee και τον μάστερ του kung fu Wong Jack Man, μια μάχη που γέννησε έναν θρύλο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο George Nolfi ("The Adjustment Bureau"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Stephen J. Rivele και Christopher Wilkinson. Πρωταγωνιστούν οι Phillip Ng, Xia Yu, Billy Magnussen, Jin Xing, Jingjing Qu, Simon Yin και Natalie Stephany Aguilar.

Σχεδόμ 45 χρόνια μετά τον μυστηριώδη θανατό του, ο μύθος του Bruce Lee εξακολουθεί να αποσχολεί την μεγάλη οθόνη, όμως καμία απο τις ταινίες που εστιάζουν στον θρύλο των πολεμικών τεχνών δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και το φίλμ του George Nolfi δεν φαίνεται να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με μέτριες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 25 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.