Νέο Trailer Απο Το "Battle of the Sexes"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Battle of the Sexes", την δραματική ταινία των Jonathan Dayton και Valerie Faris, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Το νέο trailer εστιάζει περισσότερο στον χαρακτήρα της Billie Jean King, που υποδύεται η ταλαντούχα Emma Stone, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, φιλοδοξώντας σε μια ακόμη υποψηφιότητα για Oscar.

"Ο ηλεκτρισμένος αγώνας tennis του 1973 ανάμεσα στο νούμερο της παγκόσμιας κατάταξης Billie Jean King (Emma Stone) και τον πρώην πρωταθλητή και κατα συροή μπαγαπόντη Bobby Riggs (Steve Carell), χαρακτηρίστηκε σαν Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ και αποτέλεσε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της τηλεόρασης.

Ο αγώνας συνέλαβε το πνεύμα της εποχής και πυροδότησε μια παγκόσμια συζήτηση για την ισότητα των φύλων και έδωσε ώθηση στο φεμινιστικό κίνημα. Παγιδευμένοι μέσα στην λάμψη των Μ.Μ.Ε, η King και ο Riggs βρέθηκαν στα δυο άκρα μιας διαφωνίας, όμως έξω απο το γήπεδο και οι δυο έδιναν τις δικές τους πολύπλοκες και προσωπικές μάχες.

Με έναν υποστηρικτικό σύζυγο που την παρότρυνε να τα βάλει με το κατεστημένο διεκδικώντας ισότητα στις αμοιβές, η ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ King πάσχιζε με την ταυτότητα της σεξουαλικότητας της, ενώ ο Riggs έθεσε σε ρίσκο την κληρονομιά του και την φήμη του, σε μια προσπάθεια να ξαναζήσει τις δόξες του παρελθόντος. Μαζί, η Billie και ο Bobby προσέφεραν ένα πολιτιστικό θέαμα που είχε απήχηση πολύ έξω απο τα όρια του γηπέδου και προκάλεσε την συζήτηση ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες σε υπνοδωμάτια και γραφεία σε όλο τον κόσμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Jonathan Dayton ("Little Miss Sunshine") και Valerie Faris ("Ruby Sparks"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Simon Beaufoy ("Slumdog Millionaire").

Πρωταγωνιστούν οι Emma Stone, Steve Carell, Elisabeth Shue, Andrea Riseborough, Sarah Silverman, Natalie Morales, Alan Cumming, Eric Christian Olsen,Martha MacIsaac.

Το "Battle of the Sexes" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.