Νέο Trailer Απο Το "Bad Santa 2"

0

Η Broad Green Pictures/strong> κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Bad Santa 2", το sequel της ακατάλληλης κωμωδίας που κυκλοφόρησε πρίν απο 13 χρόνια.

"Οδηγούμενος και γεμάτος απο φθηνό ουίσκυ, απληστεία και μίσος, ο Willie Soke (Billy Bob Thornton) ενώνει τις δυνάμεις του και πάλι με τον μικροσκοπικό και μονίμως εκνευρισμένο συνεργάτη του Marcus (Tony Cox), με σκοπό την ληστεία σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Chicago, την παραμονή των Χριστουγέννων. Μαζί τους βρίσκεται και το 'παιδί', ο χοντρούλης και πρόσχαρος Thurman Merman (Brett Kelly), μια ηλιαχτίδα φωτός 125 κιλών που αναδεικνύει την όποια ανθρωπιά έχει μείνει μέσα στον Willie.

Ομως σύντομα θα προκύψουν οικογενειακά προβλήματα για τον Willie, όταν θα εμφανιστεί η Sunny Soke (Kathy Bates), η τρομακτική μητέρα του. Μια αντρογυναίκα, μια σούπερ σκύλα που θα ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών της συμμορίας, ενώ την ίδια ώρα θα μειώσει τα standards της εγκληματικής συμπεριφοράς. Την ίδια ώρα ο Willie επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο απο τον πόθο του για την πληθωρική Diane (Christina Hendricks), την συντονίστρια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης με την χρυσή καρδιά και την αυξημένη λίμπιντο."

Στην σκηνοθεσία του δεύτερου φίλμ βρίσκεται ο Mark Waters ("Mean Girls", "Mr. Popper’s Penguins"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Doug Ellin ("Entourage"), Shauna Cross ("Whip It"), John Phillips ("Dirty Grandpa") και Johnny Rosenthal.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Willie, επιστρέφει ο Billy Bob Thornton, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kathy Bates, Christina Hendricks, Tony Cox, Brett Kelly, Ryan Hansen, Jeff Skowron, Jenny Zigrino, Cristina Rosato.

Με τόνο που φαντάζει ακόμη πιο hardcore απο την πρώτη, η δεύτερη ταινία του "Bad Santa" φιλοδοξεί σε αντίστοιχη επιτυχία με αυτή της ταινίας του 2003.

Το "Bad Santa 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.