Νέο Trailer Απο Το "Annihilation"

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Annihilation", τη κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου απο την τριλογία Southern Reach, που έγραψε ο Jeff VanderMeer και περιλαμβάνει επίσης τα βιβλία "Authority" και "Acceptance". Το νέο trailer συντηρεί τις εξαιρετικές εντυπώσεις που δημιούργησε το πρώτο, καθώς φανερώνει ένα ιδιαίτερο sci-fi φίλμ, με πολύ σοβαρό τόνο και ατμόσφαιρα θρίλερ.

"Η ιστορία ακολουθεί την αποστολή τεσσάρων γυναικών στην μυστηριώδη περιοχή "Area X", ένα κομμάτι γής των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει τεθεί μυστικά σε καραντίνα, εξαιτίας της ασυνήθιστης δραστηριότητας που έχει παρατηρηθεί εκεί. Η αποστολή αποτελείται απο μια ανθρωπολόγο, μια τοπογράφο, μια ψυχολόγο και μια βιολόγο.

Η αποστολή τους είναι να χαρτογραφήσουν το έδαφος, να καταγράψουν το περιβάλλον και το πιο σημαντικό: να αποφύγουν να μολυνθούν απο την ίδια την περιοχή X. Αυτή η αποστολή είναι η δωδέκατη που έχει αποσταλεί στην Area X. Η δεύτερη τελείωσε με μια μαζική αυτοκτονία, η τρίτη με ένα καταιγισμό πυροβολισμών μεταξύ των μελών της, ενώ η ενδέκατη είδε όλα τα μέλη της να γυρνούν άρρωστα και να πεθαίνουν λίγο αργότερα.
Οι τέσσερις γυναίκες καταφθάνουν στην περιοχή, περιμένοντας το απροσδόκητο και σύντομα διαπιστώνουν μια τεράστια τοπογραφική ανωμαλία, με μορφές ζωής που ξεπερνούν τις γνώσεις μας. Ομως αυτό που θα αλλάξει τα πάντα, είναι οι εκπλήξεις και τα μυστικά αναμέσα στα μέλη της αποστολής."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alex Garland ("Ex Machina"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, ενώ στην θέση του κινηματογραφιστή βρίσκεται ο Rob Hardy ("Ex Machina").

Νέο Trailer Απο Το "Annihilation"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Natalie Portman ("Black Swan"), Oscar Isaac ("Ex Machina"), Jennifer Jason Leigh ("The Hateful Eight"), Tessa Thompson ("Creed"), Gina Rodriguez ("Jane the Virgin"), Sonoya Mizuno ("Ex Machina"), David Gyasi ("Containment"), Tuva Novotny, Crystal Clarke, Cosmo Jarvis.

Με ως επί το πλείστον γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και με υπόβαθρο τα βιβλία του Jeff VanderMeer, η δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά του ταλαντούχου Alex Garland, αναμένεται σαν ένα υψηλής αισθητικής και αρκετά διαφορετικής φιλοσοφίας, sci-fi θρίλερ.

Το "Annihilation" που αποτελεί μια απο τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2018, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.