Νέο Trailer Απο Το "American Assassin"

0

Η CBS Films κυκλοφόρησε ένα νέο, ακατάλληλο trailer απο το "American Assassin", την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της σειράς βιβλίων που έγραψε ο Vince Flynn και που εστιάζει στις περιπέτειες του πράκτορα Mitch Rapp. Η σειρά βιβλίων του Flynn ξεκίνησε το 1999 και ολοκληρώθηκε το 2015, δυο χρόνια μετά τον θάνατο του, αποτελούμενη απο συνολικά 15 νουβέλες.

"Η ιστορία ξεκινά με τον Rapp να στρατολογείται απο τις απόρρητες αποστολές, όντας συντετριμένος απο την απώλεια της συντρόφου του σε μια τρομοκρατική επίθεση. Ο διευθυντής της CIA αναθέτει στον 'σκοτεινό' βετεράνο Hurley την εκπαίδευση του θλιμμένου πλήν αποφασισμένου Rapp, στην αποτροπή και το κυνήγι των τρομοκρατών. Καθώς η εκπαίδευση του Rapp προχωρά, οι δυο τους αναλαμβάνουν μια κοινή αποστολή με ένα θανάσιμο Τούρκο πράκτορα, με σκοπό την σύλληψη ενός μυστηριώδη χαρακτήρα που θέλει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Μέση Ανατολή."

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Michael Cuesta ("Homeland", "Kill the Messenger"), ενω το σενάριο έχει γράψει ο Stephen Schiff ("True Crime", "Ultimate Rush").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Mitch Rapp βρίσκεται ο Dylan O’Brien ("The Maze Runner"), στο ρόλο του μέντορα του Stan Hurley, βρίσκεται ο Michael Keaton ("Birdman", "Spotlight"), ενώ στο ρόλο του κακού βρίσκεται ο Taylor Kitsch ("John Carter", "True Detective"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Sanaa Lathan, Shiva Negar, Trevor White και Mohammad Bakri.

Με κεντρικό θέμα το βαρετό πλέον κυνήγι τρομοκρατών, αλλά με αξιόλογο cast και πλούσιο υλικό απο τις 15 νουβέλες του Vince Flynn, το "American Assassin" μπορεί να εξελιχθεί σε ενα ενδιαφέρον action-franhise, αν και εφόσον το πρώτο φίλμ καταφέρει να προσφέρει κάτι το καινούργιο στο είδος.

Το "American Assassin" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.