Νέο Teaser Απο Το "The Darkest Minds"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο teaser απο το "The Darkest Minds", το sci-fi θρίλερ της Jennifer Yuh Nelson.

"Οταν οι έφηβοι αρχίζουν μυστηριωδώς να αναπτύσσουν ισχυρές, νέες δυνάμεις, η κυβέρνηση τους χαρακτηρίζει σαν απειλές και τους συλλαμβάνει. Η 16χρονη Ruby, μια απο τους πιο ισχυρούς νέους ανθρώπους που έχει συναντήσει κανείς, δραπετεύει απο το στρατόπεδο της και ενώνει τις δυνάμεις της με μια ομάδα εφήβων που αναζητά καταφύγιο. Σύντομα, αυτή η νεοσύστατη οικογένεια διαπιστώνει, πως σε ένα κόσμο όπου οι ενήλικες διοικούντες τους πρόδωσαν, η φυγή δεν αποτελεί την λύση και πως ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι η δημιουργία μιας αντίστασης, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους για να ανακτήσουν το μέλλον τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Jennifer Yuh Nelson ("Kung Fu Panda 2 & 3"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chad Hodge ("Wayward Pines", "Good Behavior"), βασισμένος στη νουβέλα της Alexandra Bracken.

Πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Gwendoline Christie, Mandy Moore, Harris Dickinson, Wallace Langham, Golden Brooks, Mark O'Brien, Patrick Gibson.

Με ένα μάλλον χαμηλό επίπεδο παραγωγής και ένα ως επί το πλείστον άσημο cast, το φίλμ της Jennifer Yuh Nelson φαντάζει σαν μια light ταινία σούπερ ηρώων, που θα στηριχθεί αποκλειστικά στο εφηβικό κοινό.

Το "The Darkest Minds" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Teaser Απο Το "The Darkest Minds"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.