Νέο Teaser Απο Το "10 Cloverfield Lane"

0

Με αφορμή το Super Bowl, η Paramount κυκλοφόρησε ένα νέο teaser απο το "10 Cloverfield Lane", το μυστηριώδες project που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποτελεί μια spin-off ιστορία απο το σύμπαν της ταινίας "Cloverfield", του Matt Reeves.

Ακολουθώντας την ίδια στρατηγική με την original ταινία, η Bad Robot του JJ Abrams δεν έχει αποκαλύψει τίποτε για την πλοκή του νέου φίλμ, κάτι που δεν κάνει ούτε και το νέο teaser.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι το φίλμ εξελίσσεται σε ένα υπόγειο καταφύγιο, με τους τρείς πρωταγωνιστές αρχικά να νιώθουν ιδιαίτερα άνετα μέσα σε αυτό, κάτι που δεν κρατά για πολύ καθώς σύντομα αρχίζουν να εκνευρίζονται και να στρέφονται ο ένας ενάντια στον άλλο, την ίδια ώρα που ένας μεγάλος κίνδυνος παραμονεύει έξω.

Το σενάριο της νέας ταινίας έχουν γράψει οι Josh Campbell, Matthew Stuecken και Damien Chazelle ("Whiplash"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg, ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Πρωταγωνιστούν οι John Goodman ("The Big Lebowski"), Mary Elizabeth Winstead ("Smashed") και John Gallagher Jr. ("The Newsroom").

Ακολουθώντας την ίδια στρατηγική με την original ταινία, η Bad Robot του JJ Abrams συντηρεί το μυστήριο γύρω απο το φίλμ, ενώ το νέο teaser είναι έξοχα μονταρισμένο και εκτός απο περιέργει δημιουργεί και υψηλές προσδοκίες.

Το "10 Cloverfield Lane" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Μαρτίου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.