Νέο Καταιγιστικό Trailer του "The Wolverine"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer του "The Wolverine", της νέας ταινίας απο το σύμπαν των X-Men. Το νέο trailer είναι σίγουρα το καλύτερο που έχουμε δεί μέχρι σήμερα, με νέες και εντυπωσιακές σκηνές δράσης.

Βασισμένο στο comic των Frank Miller και Chris Claremont, το "The Wolverine" βρίσκει τον περιθωριακό και αιώνιο πολεμιστή Logan στην Ιαπωνία. Εκεί ο Logan θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη φιγούρα του παρελθόντος του, σε μια επική μάχη που θα τον σημαδέψει για πάντα.
Ευάλωτος για πρώτη φορά και στα όρια της συναισθηματικής και σωματικής του αντοχής, καλείται να αντιμετωπίσει όχι μόνο τα σπαθιά των samurai αλλά και την εσωτερική του διαμάχη με την αθανασία."

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας βρίσκεται ο James Mangold (" Girl, Interrupted") ενώ το σενάριο είναι των Mark Bomback ("Live Free or Die Hard") και Christopher McQuarrie ("The Usual Suspects") βασισμένο στα comics των Frank Miller και Chris Claremont.

Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Brian Tee, Rila Fukushima, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, James Fraser.

Το "The Wolverine" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.