Νέο Εντυπωσιακό Trailer Απο Το “Triple 9”

0

Η Entertainment One κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Triple Nine", το θρίλερ-δράσης του John Hillcoat με το πολύ πλούσιο cast.

"Μια ομάδα διερφθαρμένων αστυνομικών, εκβιάζεται απο τη Ρωσική μαφία για να διαπράξει μια σχεδόν ακατόρθωτη ληστεία. Ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουν είναι να κατασκεύασουν ένα - 999 -, τον κώδικα της αστυνομίας που αφορά περιστατικό με τραυματισμένο αστυνομικό. Το σχέδιο τους όμως ανατρέπεται όταν ο ανυποψίαστος αστυνομικός που έστειλαν πρός το θάνατο αποτρέπει την επίθεση, πυροδοτώντας μια σειρά απο γεγονότα που περιλαμβάνουν προδοσία, απληστία και εκδίκηση..."

Αστυνομικό δράμα σε σκηνοθεσία John Hillcoat ("The Road") και σενάριο του Matt Cook. Το cast είναι πολύ πλούσιο και περιλαμβάνει τους Woody Harrelson, Casey Affleck, Aaron Paul, Kate Winslet, Norman Reedus, Gal Gadot, Chiwetel Ejiofor, Michael Peña, Anthony Mackie, Teresa Palmer και Clifton Collins Jr..

Με πολύ πλούσιο cast και πολύ θετικό ντόρο απο τα εντυπωσιακά trailers, το “Triple 9” του πολύ αξιόλογου John Hillcoat, φαντάζει σαν ένα πολύ έντονο και καλογυρισμένο θρίλερ-δράσης.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.