Νέο Ακατάλληλο Trailer Απο Το "A Million Little Pieces"

0

Η Momentum Pictures κυκλοφόρησε ενα νέο ακατάλληλο trailer απο το "A Million Little Pieces", το δραματικό φίλμ της Sam Taylor-Johnson. Το νέο trailer φανερώνει ενα βαρύ και hardcore δράμα, που αν και δεν διαθέτει την πιο πρωτότυπη ιστορία, φαίνεται να διαθέτει αξιόλογη σκηνοθεσία και ερμηνείες.

"Αλκοολικός και ναρκωμανής, ο 23χρονος James έχει δυο επιλογές: θεραπεία ή θάνατο. Εχοντας ξυπνήσει σε ενα αεροπλάνο, με χτυπημένο πρόσωπο και χωρίς να θυμάται τίποτε απο τις τελευταίες δυο εβδομάδες, κατευθύνεται στην απεξάρτηση. Εκεί όπου θα ανακαλύψει πολύ περισσότερα απο την αποτοξίνωση και την θεραπεία. Καθώς ο James υπομένει το δύσκολο ταξίδι της επιδιόρθωσης του πληγωμένου κορμιού του, θα γιατρέψει και την πληγωμένη καρδιά του, μέσα απο την σύνδεση του με άλλες αδελφικές ψυχές, που επίσης παλεύουν για μια καλύτερη ζωή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sam Taylor-Johnson, η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον σύζυγο της και ηθοποιό Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass", "Godzilla"), βασισμένοι στο best-selling βιβλίο του James Frey, που αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε πως είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, τελικά αποδείχθηκε πως είχε προσθέσει αρκετά μυθοπλαστικά στοιχεία, για να αυξήσει τις πωλήσεις. Πρωταγωνιστούν οι Aaron Taylor-Johnson, Charlie Hunnam, Billy Bob Thornton, Juliette Lewis, Giovanni Ribisi, Odessa Young, Andy Buckley, Dash Mihok και Eugene Byrd.

Το "A Million Little Pieces" που θυμίζει κάτι απο το "Requiem for a Dream", θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.