Νέο Ακατάλληλο Trailer Απο Το "High Rise"

0

Η Le Pacte κυκλοφόρησε ένα νέο, ακατάλληλο trailer απο το "High-Rise", την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της ομώνυμης νουβέλας του J.G. Ballard, δια χειρός του ικανότατου σκηνοθέτη Ben Wheatley.

"Το φίλμ εστιάζει σε ένα νέο ουρανοξύστη κατοικιών που χτίστηκε την παραμονή της ανόδου της Margaret Thatcher στην εξουσία και σε ένα σημείο που λίγο αργότερα θα εξελιχθεί στο κέντρο της παγκόσμιας οικονομίας. Σχεδιασμένο σαν μια πολυτελής λύση για τα προβλήματα της πόλης, το κτίριο είναι ένας κόσμος απο μόνο του. Και εδώ εισέρχεται ο Robert Laing (Hiddleston), ένας νεαρός γιατρός γοητεύμενος απο το High Rise και τον δημιουργό του, τον οραματιστή αρχιτέκτονα Anthony Royal (Irons). Ο Laing θα ανακαλύψει έναν κόσμο πολύπλοκης πίστης και επίσης θα συνάψει σχέση με την Charlotte (Miller), την πιστή βοηθό του Royal.

Ομως η σήψη έχει αρχίσει και εξαπλώνεται κάτω απο την αψεγάδιαστη επιφάνεια. Αισθανόμενος την διαμάχη ανάμεσα στους ενοίκους, ο Laing γνωρίζει τον Wilder, έναν χαρισματικό προβοκάτορα που προσπαθεί να υποκινήσει την κατάσταση. Ο Wilder μυεί τον Laing στην κρυφή ζωή του High Rise και ο Laing σοκάρεται με αυτά που βλέπει. Καθώς οι κάτοικοι χωρίζονται σε ταξικές φατρίες, ο Laing βρίσκεται στη μέση μιας κλιμακούμενης βίας. Βία που βλέπει να αναδύεται και μέσα του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ben Wheatley ("Sightseers", "A Field in England"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Amy Jump ("A Field in England"), βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του J.G. Ballard.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Jeremy Irons, Elisabeth Moss, Luke Evans, James Purefoy, Sienna Miller, Keeley Hawes, Dan Renton Skinner, Sienna Guillory.

Αν και οι κριτικές απο τα φεστιβάλ είναι πιο αυστηρές απ΄'οτι περιμέναμε, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το "High Rise" είναι ένα υψηλής αισθητικής και αρκετά ιδιαίτερο δράμα-δράσης.

Το "High Rise", θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 18 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.