Νέα Tv Spots του "Oz: The Great and Powerful"

0

Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου, η Disney κυκλοφόρησε δυο νέα Tv Spots του "Oz: The Great and Powerful".

"Οταν ο μικρού βεληνεκούς μάγος Oscar Diggs κάνει ενα λάθος μαγικό κόλπο, βρίσκει τον εαυτό να περιφέρεται στο μαγικό κόσμο του Oz, εκεί που θα πρέπει να μεταμορφωθεί στον μεγάλο μάγο "Wizard" και ίσως και σε ενα καλύτερο άνθρωπο."

Το "Oz The Great and Powerful" αποτελεί το prequel του "The Wonderful Wizard of Oz" και μας παρουσιάζει το πώς έφτασε ο μάγος στο Oz και πώς έγινε ο κυρίαρχος της περιοχής. Βασισμένο στη παιδική νουβέλα του L. Frank Baum που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1939 με τον τίτλο "The Wizard of Oz" και πρωταγωνίστρια την Judy Garland. Η νουβέλα του L. Frank Baum αποτελεί μια απο τις πιο γνωστές και πολυδιαβασμένες ιστορίες της αμερικανικής κουλτούρας έχοντας μεταφραστεί σε 22 γλώσσες και με πωλήσεις εκατομμυρίων.

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας βρίσκεται ο Sam Raimi ("Spider-Man 1-2-3", "Drag Me to Hell") ενώ το σενάριο είναι του Mitchell Kapner ("Romeo Must Die") βασισμένο φυσικά στη νουβέλα του L. Frank Baum.

Πρωταγωνιστούν οι James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, Abigail Spencer, Joey King, Zach Braff, Martin Klebba, Tim Holmes.

Το "Oz The Great and Powerful" θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Μαρτίου.

Tv Spot #1:

Tv Spot #2:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.