Νέα Trailers Απο Το "Spider-Man: Homecoming"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε δυο νέα trailers απο το "Spider-Man: Homecoming", την πρώτη ταινία απο το νέο reboot του ήρωα της Marvel. Τα δυο νέα trailers περιέχουν πολλές νέες σκηνές, τόσο απο τον ήρωα όσο και απο τον κακό της πλοκής που υποδύεται ο Michael Keaton.

"Ο νεαρός Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), που έκανε το ντεπούτο του στο 'Captain America: Civil War', αρχίζει να πλοηγείται με την νεοσύστατη ταυτότητα του σαν σούπερ ήρωας στο 'Spider-Man: Homecoming'. Ενθουσιασμένος απο την εμπειρία του με τους Avengers, ο Peter επιστρέφει στο σπίτι του, εκεί όπου ζεί μαζί με την θεία του May (Marisa Tomei) και υπό το άγρυπνο βλέμα του νέου μέντορα του ony Stark (Robert Downey, Jr.). Ο Peter προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινή του ρουτίνα, όμως όταν θα εμφανιστεί ο Vulture (Michael Keaton), όλα όσα είναι σημαντικά για τον Peter θα βρεθούν σε άμεσο κίνδυνο."

Στη σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Jon Watts ("Cop Car", "Clown"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jonathan Goldstein ("Horrible Bosses"), John Francis Daley ("Cloudy with a Chance of Meatballs 2"), Christopher Ford ("Robot & Frank"), Chris McKenna ("Community") και Erik Sommers ("The Lego Batman Movie").

Στο ρόλο του Peter Parker/Spider-Man βρίσκεται ο 20χρονος Tom Holland ("The Impossible", "Captain America: Civil War"), ενώ στο ρόλο του "The Vulture", του κακού της υπόθεσης βρίσκεται ο Michael Keaton ("Batman", "Birdman", "Beetlejuice").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert Downey Jr ("Iron Man"), Donald Glover ("Atlanta"), Marisa Tomei ("The Wrestler"), Logan Marshall-Green ("Prometheus", "Quarry"), Martin Starr ("Silicon Valley"), Jon Favreau ("Chef", "Iron Man"), Zendaya, Garcelle Beauvais, Michael Chernus, Laura Harrier, Jacob Batalon και Angourie Rice.

Το "Spider-Man: Homecoming" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Ιουλίου.

Δείτε το trailers:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.