Νέα Featurettes Του "Transcendence"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε δυο νέα featurettes του "Transcendence", της δραματικής sci-fi ταινίας του Wally Pfister, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Σκοπός των νέων promos είναι να εξηγήσουν λίγο περισσότερο την πολύπλοκη ιστορία και την έννοια της "Υπέρβασης" (Transcendence), αν και πολύ ισχυρίζονται ότι η μέχρι σήμερα καταιγιστική διαφημιστική καμπάνια έχει αποκαλύψει πολύ περισσότερα απο όσα θα έπρεπε.

"O Dr. Will Caster (Johnny Depp) είναι ένας κορυφαίος ερευνητής στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης, που προσπαθεί να δημιουργήσει μια συνειδητή μηχανή που συνδυάζει την συλλογική γνώση των πάντων ενώ ταυτόχρονα διαθέτει το πλήρες φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων.

Τα άκρως αμφιλεγόμενα πειράματα του τον έχουν κάνει διάσημο αλλά και στόχο μιας ομάδας εξτρεμιστών κατά της τεχνολογίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον σταματήσει. Όμως, στην προσπάθεια τους να εξοντώσουν τον Will, ακούσια γίνονται ο καταλύτης στο να συμμετάσχει στη δική του υπέρβαση."

Sci-Fi-δράμα, σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού κινηματογραφιστή Wally Pfister ("The Dark Knight Trilogy", "Inception"). Στο σενάριο βρίσκονται οι Jordan Goldberg, Jack Paglen και Alex Paraskevas, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Christopher Nolan.

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Kate Mara, Rebecca Hall, Paul Bettany, Morgan Freeman, Cillian Murphy, Cole Hauser, Clifton Collins Jr., Josh Stewart, Shaun Rylee, Cory Hardrict.

Το "Transcendence" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, στις 20 Απριλίου.

Δείτε το featurette #1:

Δείτε το featurette #2:

 

transcendence-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.