Εντυπωσιακό Νέο Trailer Απο Το "Terminator: Genysis"

0

Απ΄ ότι φαίνεται η Paramount φύλαγε το καλύτερο για το τέλος, καθώς το τρίτο trailer του "Terminator: Genysis" είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

"To Genisys εξελίσσεται στο 2029 την ώρα που ο "Μελλοντικός Πόλεμος" μαίνεται, με τους ανθρώπους-αντάρτες να έχουν ρίξει το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης Skynet, στα σχοινιά. Ηγέτης της αντίστασης είναι ο John Connor (Jason Clarke), ενώ δεξί του χέρι είναι ο στρατιώτης Kyle Reese (Jai Courtney), ο οποίος μεγάλωσε στα ερήπια της μεταποκαλυπτικής California. Ο Connor αποφασίζει να στείλει τον Reese πίσω στο 1984 για να σώσει την μητέρα του Sarah (Emilia Clarke) απο έναν εξολοθρευτή που είναι προγραμματισμένος να την σκοτώσει, έτσι ώστε να μην γεννήσει τον John. Ομως αυτό που θα βρεί ο Reese στην άλλη πλευρά, δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτό που περίμενε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alan Taylor («Game of Thrones», «Thor: The Dark World»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Laeta Kalogridis («Shutter Island», «Avatar») & Patrick Lussier, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο James Cameron και η Gale Anne Hurd.

Πρωταγωνιστούν οι Emilia Clarke, Jason Clarke, Byung-hun Lee, Sandrine Holt, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Michael Gladis, και φυσικά ο Arnold Schwarzenegger.

Μέχρι σήμερα, η νέα ταινία του "Terminator" φάνταζε καταδικασμένη, καθώς τα δυο πρώτα μετριότατα trailers δεν είχαν δημιουργήσει τη δυναμική που ήλπιζε η Paramount, το τρίτο trailer όμως φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα καθώς είναι άκρως εντυπωσιακό, με εξελιγμένα οπτικά εφέ και μεγάλη κλίμακα.

To "Terminator: Genysis" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 2 Ιουλίου του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.