Δείτε τα Πρώτα 6 Λεπτά του "Maniac"

0

Αφού είδαμε εχθές τα πρώτα 4 λεπτά του "Warm Bodies", σήμερα η Warner Bros. κυκλοφόρησε τα πρώτα έξι λεπτά του "Maniac", της νέας ταινίας του Franck Khalfoun που από πολλούς θεωρείται ως ένα απο τα καλύτερα θρίλερ που θα δούμε μέσα στο 2013.

"Την ώρα που οι δρόμοι φαίνονταν ασφαλείς ένας μανιακός δολοφόνος με φετίχ τα ανθρώπινα κρανία επιστρέφει. Ο Frank είναι ένας πρώην ιδιοκτήτης καταστήματος με mannequin, η ζωή του όμως αλλάζει όταν η Anna, μια νεαρή καλλιτέχνης, ζητά τη βοήθεια του για τη νέα της έκθεση. Καθώς η σχέση τους εξελίσσεται και η εμμονή του Frank μεγαλώνει γίνεται ξεκάθαρο ότι η Anna του ξύπνησε το καταπιεσμένο συναίσθημα της παρακολούθησης και του φόνου."

Θρίλερ, remake της ομώνυμης ταινίας του 1980 του William Lustig, σε σκηνοθεσία Franck Khalfoun ("P2") και σενάριο των Alexandre Aja ("The Hills Have Eyes") και Grégory Levasseur, βασισμένο στο πρωτότυπο σενάριο των C.A. Rosenberg και Joe Spinell.

Πρωταγωνιστούν οι Elijah Wood, America Olivo, Nora Arnezeder, Liane Balaban, Genevieve Alexandra, Megan Duffy, Sammi Rotibi.

Το "Maniac" θα κάνει την κινηματογραφική του πρεμιέρα στη Γερμανία, στις 27 Δεκεμβρίου.

Δείτε τα πρώτα έξι λεπτά:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.