Δείτε Τα Πρώτα 5 Λεπτά Από Το “How to Train Your Dragon 2”

0

Με μια κίνηση που συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό, η DreamWorks Animation κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τα πρώτα 5 λεπτά “How to Train Your Dragon 2”, την συνέχεια της πολύ πετυχημένης animated ταινίας του 2010.

"Το συναρπαστικό δεύτερο κεφάλαιο της επικής τριλογίας "How to Train Your Dragon", με τον φανταστικό κόσμο των Hiccup & Toothless, πέντε χρόνια μετά. Την ώρα που η Astrid, ο Snoutlout και η υπόλοιπη συμμορία διαγωνίζονται μεταξύ τους σε αγώνες με δράκους (το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού), το πλέον αχώριστο δίδυμο ταξιδεύει στους ουρανούς, καταγράφοντας νέες περιοχές και εξερευνώντας νέους κόσμους. Οταν μια απο τις περιπέτειες τους, οδηγεί στην ανακάλυψη μιας μυστικής παγωμένης σπηλιάς που φιλοξενεί εκατοντάδες νέους άγριους δράκους αλλά και τον μυστηριώδη Dragon Rider, οι δυο φίλοι θα βρεθούν ξαφνικά στο επίκεντρο μιας μάχης για την διαφύλαξη της ειρήνης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Dean DeBlois ("Lilo & Stitch"), που υπογράφει και το σενάριο που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα της Cressida Cowell.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Gerard Butler, Jonah Hill, Kristen Wiig, Jay Baruchel, Kit Harington, Christopher Mintz-Plasse, America Ferrera, T.J. Miller, Craig Ferguson.

Το “How to Train Your Dragon 2”, θα κυκλοφόρησει στην Αμερική στις 13 Ιουνίου του 2014.

Δείτε τα πρώτα 5 λεπτά:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.