Δυο Νέα TV Spots του "The Wolf of Wall Street"

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε δυο νέα tv spots του "The Wolf of Wall Street", της νέας ταινίας του Martin Scorsese που θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα.

"Ο Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), είναι ένας ανερχόμενος και επιτυχημένος χρηματιστής της Νέας Υόρκης που πέφτει στα δίχτυα των ναρκωτικών, της κατάχρησης και της απληστίας. Οταν αρνείται να συνεργαστεί σε μια μεγάλη έρευνα κατά της διαφθοράς στην Wall Street, γίνεται ο ίδιος αντικείμενο έρευνας και τρέπεται σε φυγή.."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Martin Scorsese ενώ το σενάριο είναι του Terence Winter ("The Sopranos", "Boardwalk Empire"), βασισμένο στην αυτοβιογραφία του Jordan Belfort ο οποίος σε ηλικία 26 ετών υπήρξε πολυεκατομμυριούχος χρηματιστής και σε ηλικία 36 ετών κατάδικος.

Πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Jon Favreau, Spike Jonze, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jon Bernthal, Cristin Milioti, Kyle Chandler, Ethan Suplee, Rob Reiner, Shea Whigham, Jean Dujardin.

Το "The Wolf of Wall Street" με την τρίωρη διάρκεια και τις πολλές φιλοδοξίες για τα φετινά Oscars, θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στίς 25 Δεκεμβρίου.

Tv Spot #1:

Tv Spot #2:

 

the-wolf-of-wall-street-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.