Δυο Νέα Tv-Spots του "The Great Gatsby"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε τα πρώτα tv-spots της νέας ταινίας του Baz Luhrmann, "The Great Gatsby".

"Ο Nick Carraway είναι ενας επαρχιώτης που ζεί πλέον στο Long Island όντας εντυπωσιασμένος απο το μυστηριώδες παρελθόν και το πλούσιο lifestyle του γείτονα του Jay Gatsby. Μπαίνοντας στον κύκλο του Gatsby θα βιώσει την εμμονή και την τραγωδία..."

Δράμα εποχής σε σκηνοθεσία και σενάριο Baz Luhrmann ("Romeo + Juliet", "Moulin Rouge!") βασισμένο στη νουβέλα του μεγάλου συγγραφέα F. Scott Fitzgerald ("The Last Tycoon").

Με τον Leonardo DiCaprio να κυνηγά μανιωδώς πλέον το χρυσό αγαλματίδιο, το "The Great Gatsby" διαθέτει συνταγή "Οscar" και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα βραβεία καθώς η Ακαδημία τον τελευταίο καιρό έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις ταινίες εποχής.

Πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher, Amitabh Bachchan, Callan McAuliffe, Adelaide Clemens, Gemma Ward, Elizabeth Debicki, Vince Colosimo.

Το "The Great Gatsby" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 16 Μαίου του 2013, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα προβληθεί στο Φεστιβάλ των Καννών.

Tv Spot #1:

Tv Spot #2:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.