Νέο, Διεθνές Trailer Απο Το "Star Wars: The Force Awakens"

0

Αν και ο J.J Abrams είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε κάποιο νέο trailer απο το "Star Wars: The Force Awakens" πρίν την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, μάλλον δεν είχε υπολογίσει την ασιατική αγορά, καθώς πρίν απο λίγο κυκλοφόρησε ένα νέο διεθνές trailer με γιαπωνέζικους υπότιτλους. Παραδόξως το ασιατικό trailer περιλαμβάνει πλάνα που δεν έχουμε ξαναδεί, ενώ γενικότερα είναι πιο αποκαλυπτικό, απο τα trailers που έχουμε δεί μέχρι σήμερα.

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται φυσικά ο J.J Abrams ("Star Trek"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Lawrence Kasdan ("Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back", "Raiders of the Lost Ark"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο George Lucas.

Πρωταγωνιστούν οι Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Crystal Clarke, Pip Andersen, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker.

Υστερα απο την παρακολούθηση όλου του προωθητικού υλικού, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο J.J Abrams σεβάστηκε και τίμησε την αρχική θρυλική τριλογία, όμως αυτό που μένει να φανεί είναι το κατα πόσο οι νέοι χαρακτήρες και το νεανικό cast, θα καταφέρουν να συγκινήσουν τους απαιτητικούς θαυμαστές του franchise.

Το "Star Wars: The Force Awakens" θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.