Διεθνές Trailer Απο Το "Rogue One: A Star Wars Story"

0

Ενα μήνα και κάτι ημέρες πρίν απο την κυκλοφορία του "Rogue One: A Star Wars Story" στίς αίθουσες, η Disney κυκλοφόρησε ένα νεο trailer για τις ασιατικές αγορές. Ενα trailer που παραδόξως είναι και το πλούσιο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, καθώς περιλαμβάνει αρκετά νέα πλάνα και πολλά στοιχεία απο την πλοκή, κάτι που φανερώνει το πόσο πολύ υπολογίζει το Hollywood τα εισιτήρια των ξένων αγορών και ειδικά της Κίνας, μιας αγοράς που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει κατακόρυφη άνοδο. Οπως προαναφέραμε, το νέο διεθνές trailer διαθέτει αρκετά νέα πλάνα και λίγο περισσότερο Darth Vader, που σίγουρα αποτελεί και το πιο βαρύ χαρτί του νέου φίλμ.

"Το Rogue One εξελίσσεται πρίν απο τα γεγονότα του 'Star Wars: A New Hope' και αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας μαχητών της αντίστασης, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα σχέδια του Death Star".

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gareth Edwards ("Monsters", "Godzilla"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Chris Weitz ("The Golden Compass", "Cinderella"), που αντικατέστησε τον Gary Whitta ("The Book of Eli").

Πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones ("The Theory Of Everything"), Ben Mendelsohn ("Bloodline"), Forest Whitaker ("The Butler"), Donnie Yen ("Ip Man"), Mads Mikkelsen ("Hannibal"), Riz Ahmed ("Nightcrawler"), Diego Luna ("Milk"), Jiang Wen ("Let the Bullets Fly") και Alan Tudyk ("Firefly").

Αν και το "Rogue One" αναμένεται να κινηθεί αρκετά χαμηλότερα σε εισπράξεις απο το "The Force Awakens", αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και κατώτερο ποιοτικά, καθώς φαντάζει πιο πρωτότυπο και πιο ενδιαφέρον απο το ανακυκλωμένο και ανέμπνευστο φίλμ του J.J Abrams.

Το "Rogue One: A Star Wars Story" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.