Δεύτερο Trailer Απο Το "Captain America: The Winter Soldier"

0

Η Marvel κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του "Captain America: The Winter Soldier", της δεύτερης ταινίας του ήρωα της Marvel Comics, Captain America.

"Υστερα απο τα αποκαλυπτικά γεγονότα της Νέα Υόρκη με τους "The Avengers", το "Captain America: The Winter Soldier" βρίσκει τον Steve Rogers (Captain America) να ζεί μια ήσυχη ζωή στην Washington, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο σύγχρονο κόσμο. Οταν όμως ένας συνάδελφος της S.H.I.E.L.D. δέχεται επίθεση, ο Steve μπλέκει σε ένα ιστό δολοπλοκίας που απειλεί να βάλει τον κόσμο σε κίνδυνο.
Ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Black Widow, ο Captain America αγωνίζεται να αποκαλύψει την ολοένα αυξανόμενη συνομωσία, την ώρα που πρέπει να αντιμετωπίσει και τους επαγγελματίες δολοφόνους που προσπαθούν να τον κάνουν να σωπάσει. Οταν το κακόβουλο σχέδιο αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση, ο Captain America και η Black Widow δέχονται τη βοήθεια ενός νέου σύμμαχου, του Falcon.
Ομως, σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν απροσδόκητο και επιβλητικό εχθρό, τον Winter Soldier."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Anthony Russo & Joe Russo ("Arrested Development"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Christopher Markus ("The Chronicles of Narnia"), Stephen McFeely ("Thor: The Dark World") και Ed Brubaker, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Joe Simon και Jack Kirby.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Evans, Scarlett Johansson, Cobie Smulders, Robert Redford, Frank Grillo, Sebastian Stan, Emily VanCamp, Samuel L. Jackson, Hayley Atwell, Anthony Mackie, Dominic Cooper.

To "Captain America: The Winter Soldier" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, στίς 3 Απριλίου του 2014.

Δείτε το trailer:

 

Captain-America-The-Winter-Soldier-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.