Ακατάλληλο Trailer Του "Nightcrawler"

0

Η Open Road κυκλοφόρησε ένα νέο και ακατάλληλο trailer απο το "Nightcrawler", το αστυνομικό δράμα του Dan Gilroy.

"Ο Lou Bloom είναι ένας δυναμικός νεαρός άνδρας που αναζητά δουλειά. Μέσα στην απόγνωση του, Lou θα ανακαλύψει τον έντονο κόσμο της δημοσιογραφίας του εγκλήματος και θα συνεργαστεί με ανεξάρτητα συνεργεία που καταγράφουν ατυχήματα, φωτιές και άλλα δεινά. Ενα κόσμο όπου η κάθε αστυνομική σειρήνα ισοδυναμεί με ένα κελεπούρι και το κάθε θύμα μετατρέπεται σε δολλάρια. Με την βοήθεια της Nina, μιας βετεράνου των τοπικών ειδήσεων, ο Lou κινείται ανάμεσα στη λεπτή γραμμή που χωρίζει τον παρατηρητή και τον συμμετέχοντα και γίνεται ο ίδιος, πρωταγωνιστής της δικής του ιστορίας."

Ανεξάρτητο αστυνομικό δράμα του σε σκηνοθεσία & σενάριο του σεναριογράφου Dan Gilroy ("The Fall", "The Bourne Legacy"), που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

Πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, Rene Russo, Ann Cusack, Eric Lange, Kevin Rahm, Kathleen York, Anne McDaniels, Riz Ahmed, Jamie McShane, Jonny Coyne.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο (TIFF) με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.