Νέο Trailer Απο Το "10 Cloverfield Lane"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "10 Cloverfield Lane", το μυστηριώδες project που αποτελεί μια spin-off ιστορία απο το σύμπαν της ταινίας "Cloverfield", του Matt Reeves. Το νέο trailer πολύ έξυπνα παρομοιάζει το τέρας που βρίσκεται έξω, με το τέρας που κρύβουν οι άνθρωποι μέσα τους και που πολλές φορές τους οδηγεί σε ακατανόητες πράξεις.

Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε την πλοκή του φίλμ, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την κυκλοφορία της στις αίθουσες, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μια νεαρή γυναίκα κρατείται παρά την θέληση της σε ένα υπόγειο καταφύγιο, απο έναν περίεργο τύπο που είναι απόλυτα προετοιμασμένος για μια βιβλική καταστροφή και που συνεχώς της υπενθυμίζει ότι ένας μεγάλος κίνδυνος παραμονεύει έξω.

Το σενάριο της νέας ταινίας έχουν γράψει οι Josh Campbell, Matthew Stuecken και Damien Chazelle ("Whiplash"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg, ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Πρωταγωνιστούν οι John Goodman ("The Big Lebowski"), Mary Elizabeth Winstead ("Smashed") και John Gallagher Jr. ("The Newsroom").

Το "10 Cloverfield Lane" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.