Ξεκίνησε Το Casting Στο "Jessica Jones"

0

H Marvel ξεκίνησε την διαδικασία αναζήτησης της πρωταγωνίστριας που θα ενσαρκώσει την Jessica Jones, στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζεται για το Netflix. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέχρι σήμερα έχουν δοκιμαστεί η Jessica De Gouw ("Arrow"), η Marin Ireland ("The Divide"), η Alexandra Daddario ("Percy Jackson"), η Teresa Palmer ("Warm Bodies") και η Krysten Ritter ("Breaking Bad").

"Η ιστορία εστιάζει στη Jessica Jones, μια σούπερ ηρωίδα που υποφέρει απο διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), κάτι που την οδηγεί στον να κρεμάσει το κοστούμι της και να ανοίξει ένα γραφείο ερευνών, μέσα απο το οποίο θα καταλήξει να βοηθά ανθρώπους και άλλους σούπερ ήρωες."

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα έχει ως showrunner την Melissa Rosenberg ("Dexter").

Εκτός όμως απο την Jessica Jones, η Marvel αναζητά και τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Luke Cage τον άλλο comic χαρακτήρα που θα εμφανιστεί στη σειρά και που αργότερα θα αποκτήσει τη δική του, επίσης στο Netflix. Σύμφωνα με τις φήμες οι επικρατέστεροι ηθοποιοί για το ρόλο είναι ο Mike Colter ("The Following"), ο Cleo Anthony (Transparent) και ο Lance Gross ("Crisis", "The Good Wife").

Το "Jessica Jones" και το "Luke Cage", είναι οι δυο απο τις τέσσερις νέες σειρές της Marvel που θα προβληθούν στο Netflix, καθώς η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης τις σειρές "Daredevil" και "Iron Fist".

[UPDATE] Η Marvel επέλεξε τελικά την Krysten Ritter

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.