Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Της 2ης Σαιζόν Του "Les Revenants"

0

Το περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σαιζόν του "Les Revenants", της μεταφυσικής τηλεοπτικής σειράς που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία. Αν και η πρώτη σαιζόν της σειράς ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, για άγνωστους λόγους η παραγωγή της δεύτερης καθυστέρησε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα ένα χρονικό κενό δυο χρόνων.

Το "Les Revenants" βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 2004 που σκηνοθέτησε ο Robin Campillo. Η ιστορία εστιάζει σε μια μικρή πόλη, η οποία αναστατώνεται όταν αρκετοί νεκροί άνθρωποι αρχίζουν να επιστρέφουν στη ζωή, χωρίς να έχουν γεράσει ή να γνωρίζουν ότι είναι νεκροί. Καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στις ζωές τους, περίεργα φαινόμενα και φρικτοί φόνοι αρχίζουν να συμβαίνουν.

Οσον αφορά την πλοκή της δεύτερης σαιζόν:

"Εξι μήνες μετά το τέλος της πρώτης σαιζόν, η Adele είναι έτοιμη να γεννήσει το παιδί του Simon, ενώ την ίδια ώρα η Lena και ο πατέρας της Jerome αναζητούν απεγνωσμένα την Claire και την Camille. Η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη, όταν ένας ξένος με το όνομα Berg - ο οποίος γνωρίζει πολύ περισσότερα απ΄όσα ισχυρίζεται - καταφθάνει στην πόλη. Και το χειρότερο: ενα νέο κύμα νεκρανάστασης είναι έτοιμο να χτυπήσει την πόλη."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Fabrice Gobert ("Lights Out"), ενώ πρωταγωνιστούν οι Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme, Céline Sallette, Samir Guesmi, Grégory Gadebois, Guillaume Gouix, Pierre Perrier, Jean-François Sivadier, Alix Poisson, Yara Pilartz, Jenna Thiam, Swann Nambotin και Laurent Lucas.

Τα γυρίσματα της σειράς θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο, ενώ η πρεμιέρα της δεύτερης σαιζόν αναμένεται να γίνει στα τέλη του 2015. Μέσα στο 2015 όμως, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το "The Returned", η αμερικανική διασκευή της σειράς, την οποία έχει αναλάβει ο Carlton Cuse ("Lost", "Bates Motel") για το δίκτυο A&E.

Δείτε το trailer της πρώτης σαιζόν:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.