Ξεκινά Γυρίσματα Το "Obi-Wan Kenobi"

0

Η Disney ανακοίνωσε πως το "Star Wars: Obi-Wan Kenobi" θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον Απρίλιο, ενώ έκανε επίσης γνωστό και το cast της σειράς.

"Ο Ewan McGregor επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Jedi Master Obi-Wan Kenobi, σε μια special event τηλεοπτική σειρά στο Disney+. Η σειρά ξεκινά δέκα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του φιλμ 'Star Wars: Revenge of the Sith', εκεί όπου γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και διαφθορά του καλύτερου του φίλου και μαθητή του Anakin Skywalker, ο οποίος μετατράπηκε στον Λόρδο Σιθ Darth Vader."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Deborah Chow ("The Mandalorian" ep.3 & ep.7), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Hossein Amini ("47 Ronin", "The Alienist: Angel of Darkness") και Joby Harold ("King Arthur: Legend of the Sword"), βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο George Lucas.

Στο ρόλο του Obi-Wan Kenobi επιστρέφει ο Ewan McGregor, ενώ στο ρόλο του Darth Vader/Anakin Skywalker επιστρέφει ο Hayden Christensen.

Ξεκινά Γυρίσματα Το "Obi-Wan Kenobi"

Στο σύμπαν του Star Wars επιστρέφουν και οι Joel Edgerton και Bonnie Piesse που υποδύθηκαν τον Θείο Owen και την Θεία Beru στα prequel που σκηνοθέτησε ο George Lucas, ενώ τα νέα μέλη θα είναι οι Indira Varma ("Game of Thrones"), Rupert Friend ("Hitman: Agent 47"), Moses Ingram ("The Queen's Gambit"), Kumail Nanjiani ("Silicon Valley"), O’Shea Jackson Jr. ("Straight Outta Compton"), Sung Kang ("Fast & Furious 6"), Simone Kessell ("Of Kings and Prophets"), Benny Safdie ("Uncut Gems").

Αν και τα τρία φιλμ του "Star Wars" που υλοποίησε η Disney, ήταν πολύ κατώτερα του αναμενόμενου, στην τηλεόραση φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, καθώς το "Mandalorian" ειναι μια εξαιρετική Star Wars σειρά. Κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί και με το "Star Wars: Obi-Wan Kenobi", που διαθέτει και το cast αλλά και μια πολύ πλούσια ιστορία.

Το "Star Wars: Obi-Wan Kenobi" αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2022 από το Disney+. Διαβάστε εδώ για τις άλλες σειρές που ετοιμάζει η Disney για το σύμπαν του Star Wars.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.