Το "Wild Cards" Του R.R Martin Στην Τηλεόραση

0

Αν και το "Game of Thrones" πλησιάζει στο τέλος του, ο δημιουργός της ιστορίας George R.R Martin δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει το τηλεοπτικό τοπίο, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο LiveJournal, πολύ σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά η τηλεοπτική μεταφορά της ανθολογίας βιβλίων "Wild Cards", που έγραψε ο ίδιος.

Η σειρά βιβλίων που γράφτηκε απο τον George R. R. Martin και την Melinda Snodgrass, αποτελείται απο ανθολογίες επιστημονικής φαντασίας και υπερηρώων που μοιράζονται το ίδιο σύμπαν, αλλά και αυτόνομες νουβέλες. Η πρώτη νουβέλα της σειράς ξεκίνησε το 1987 ενώ μέχρι σήμερα μετρά 22 εκδόσεις.

Το "Wild Cards" Του R.R Martin Στην Τηλεόραση

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια εναλλακτική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ακολουθεί τους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί απο τον ιό Wild Card, έναν εξωγήινο ιό που αναθεωρεί το DNA και μεταλάσσει τους επιζώντες που χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: τους Jokers, αυτούς που απέκτησαν μικρές ή μεγάλες αναπηρίες και τους Aces, αυτούς που απέκτησαν υπερφυσικές δυνάμεις."

Το "Wild Cards" Του R.R Martin Στην Τηλεόραση

Την μεταφορά της ανθολογίας θα υλοποίησουν οι Melinda Snodgrass και ο Gregory Noveck ("Jeremiah"), για λογαριασμό της Universal Cable Productions, ενώ ο Martin πρός το παρόν δεν εμπλακεί ενεργά καθώς αυτή τη στιγμή γράφει το "The Winds of Winter", την επόμενη νουβέλα της σειράς βιβλίων "A Song of Ice and Fire series".

Υστερα απο την τεράστια επιτυχία του "Game of Thrones", o George R.R Martin στοχεύει σε μια νέα επιτυχία αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό τοπίο των υπερηρώων, που απ΄΄οτι φαίνεται σε λίγο καιρό θα μονοπωλεί και τον χώρο της τηλεόρασης, ύστερα απο τον καταιγισμό των ταινιών στον κινηματογράφο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.