Το WGN Παρήγγειλε Το "Titans" Και Το "Underground"

0

Υστερα απο το "Salem" και το "Manhattan" που αποτέλεσαν τις πρώτες σειρές σεναρίου του WGN America, το δίκτυο παρήγγειλε δυο ακόμη νέες σειρές σεναρίου, το "Titans" και το "Underground" .

Το "Titans" χαρακτηρίζεται σαν ένας αγώνας για δύναμη και έλεγχο στα Απαλάχια Όρη της βορειανατολικής Αμερικής.

"Το Titans αφηγείται την ιστορία της φατρίας Farrell, μια οικογένεια περιθωριακών που βρέθηκαν πρώτοι σε αυτά τα μέρη. Ζώντας έξω απο την κοινωνία και υπεράνω του νόμου στις κορυφές του βουνού, είναι διατεθειμένοι να υπερασπιστούν τον κόσμο τους και τον τρόπο ζωής τους, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Peter Mattei, που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Peter Tolan και τον ηθοποιό Paul Giamatti.

Οσον αφορά το "Underground", η ιστορία εστιάζει στο μυθικό μυστικό δίκτυο που χρησιμοποιούσαν οι σκλάβοι στην Αμερική του 19ου αιώνα, για να αποδράσουν απο το Νότο στο Βορά και τον Καναδά.

"Το Underground ακολουθεί τους σκλάβους που καταφτάνουν στο Underground Railroad, το μυστικό δίκτυο ανδρών και γυναικών που ρίσκαραν τις ζωές βοηθώντας τους."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι η Misha Green ("Sons of Anarchy") και ο Joe Pokaski ("Heroes"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Akiva Goldsman.

Και οι δυο νέες δραματικές σειρές αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.