Το Video Game "Battlefield" Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount TV και η Anonymous Content απέκτησαν τα δικαιώματα του video game "Battlefield", με σκοπό την μεταφορά του στην μικρή οθόνη, με την μορφή τηλεοπτικής σειράς. Το video game της Electronic Arts [EA], κυκλοφόρησε το 2002 και μέχρι σήμερα έχει προσελκύσει περισσότερους απο 60 εκατομμύρια παίκτες, προσφέροντας τους μια ολοκληρωμένη πολεμική εμπειρία που περιλαμβάνει μάχες στην στεριά, την θάλασσα και τον αέρα.

Σύμφωνα με την Amy Powell, Πρόεδρο της Paramount TV:

"Η Paramount TV αναζητά διαρκώς έξυπνο περιεχόμενο απο όλους τους τομείς, projects που έχουν απήχηση στο κοινό και μεταφράζονται σε συναρπαστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. To 'Battlefield' της EA έχει μια απίστευτα δυναμική αφήγηση και ενα πολύ μεγάλο πυρήνα θαυμαστών, που θα μας επιτρέψει να μεταφέρουμε αυτό τον συναρπαστικό και μοναδικό κόσμο στη μικρή οθόνη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την EA και την Anonymous Content και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Michael Sugar για την επιμονή του να μας φέρει αυτό το συναρπαστικό εγχείρημα."

Ενώ σύμφωνα με τον Michael Sugar της Anonymous Content:

"Το 'Battlefield' διαθέτει ένα εντυπωσιακό χτίσιμο και μια μεγάλη βάση θαυμαστών που το καθιστούν ένα εξαιρετικά πολύτιμο προϊόν, ιδανικό για μακρόχρονη αξιοποιήση. Μαζί με την EA και την Paramount TV, θα υλοποιήσουμε την τηλεοπτική σειρά 'Battlefield' με την ίδια αφοσίωση στην δυνατή αφήγηση, που κατέστησε το παιχνίδι τόσο επιτυχημένο για σχεδόν 15 χρόνια."

Αν και το video game είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πως και με ποιό τρόπο θα μεταφερθεί στην τηλεόραση, καθώς εκ πρώτης όψεως η μεταφορά του φαντάζει ιδιαίτερα δαπανηρή...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.