Η Universal Cable Productions Ετοιμάζει Το "Welcome to Hitchcock"

0

Σύμφωνα με το Variety, η Universal Cable Productions ετοιμάζει το "Welcome to Hitchcock", μια νέα τηλεοπτική ανθολογία που είναι βασισμένη στις ιστορίες του Alfred Hitchcock.

Η νέα τηλεοπτική σειρά αποτελεί ουσιαστικά την αναβίωση της κλασικής τηλεοπτικής παραγωγής "Alfred Hitchcock Presents" που προβλήθηκε στο NBC απο το 1955 εως και το 1965. Με τον Alfred Hitchcock να σκηνοθετεί 17 απο τα συνολικά 268 επεισόδια, η σειρά του NBC εξελίχθηκε σε μεγάλη επιτυχία και χαρακτηρίστηκε απο το περιοδικό Time ως μια απο τις 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών.

"Το Welcome to Hitchcock ακολουθεί το μοναδικό αφηγηματικό στύλ που είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία κλασικών φίλμ όπως το "The Birds", το "Psycho" και την τηλεοπτική σειρά "Alfred Hitchcock Presents". Βασισμένη στο κλασικό στύλ και την κληρονομιά του Hitchcock, η ανθολογία θα εστιάζει σε ένα μυστήριο ή φόνο που θα διαρκεί μια ολόκληρη σαιζόν."

Η Universal Cable Productions Ετοιμάζει Το "Welcome to Hitchcock"

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το NBC προσπαθεί να αναβιώσει την θρυλική σειρά, καθώς το 1985 έκανε πρεμιέρα η πρώτη προσπάθεια αναβίωσης που χρησιμοποίησε το ίδιο φορμάτ με την original σειρά και περιλάμβανε μια μίξη νέων ιστορίων και αναβαθμισμένων remakes των παλαιών επεισοδίων. Μια προσπάθεια που δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ακυρώθηκε ύστερα απο μόλις μια σαιζόν και λίγο αργότερα συνεχίστηκε με χαμηλότερο προφίλ στο δίκτυο USA.

Στην θέση των παραγωγών της σειράς θα βρεθούν οι Michael Barnathan, Timmy Thompson, Todd Thompson και ο σκηνοθέτης Chris Columbus ("Home Alone", "Mrs. Doubtfire", "Harry Potter"), ο οποίος θα αναλάβει και την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισόδιου.

Αν και οι εποχές και τα γούστα έχουν αλλάξει, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των ιστοριών του Alfred Hitchcock θα μπορούσε να συναρπάσει και πάλι το κοινό, αν το "Welcome to Hitchcock" υλοποιηθεί σωστά και με τον απαιτούμενο σεβασμό στην κληρονομιά του ιδιοφυούς σκηνοθέτη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.