Τρίτο Trailer Απο Το "Watchmen" Του HBO

0

Σχεδόν ενα πρίν την πρεμιέρα της σειράς, το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Watchmen", την τηλεοπτική μεταφορά του εντυπωσιακού comic του Alan Moore. Το νέο trailer, που είναι και το πιο αποκαλυτικό μέχρι σήμερα, φανερώνει μια πλούσια παραγωγή αλλά και μια πιο γήινη (και βαρετή) εκδοχή που φαντάζει σαν αστυνομικό δράμα, κάτι που η αλήθεια είναι πως μας προβληματίζει, καθώς ο Damon Lindeloff δεν φημίζεται για τον γρήγορο ρυθμό στην εξιστόρηση (βλέπε "Lost" και "The Leftovers").

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ενα εναλλακτικό σύμπαν, όπου οι σούπερ ήρωες αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες, σε μια σειρά που υιοθετεί την νοσταλγία της ομώνυμης και πρωτοποριακής εικονογραφημένης νουβέλας και που προσπαθεί να προσθέσει τα δικά της νέα στοιχεία."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Damon Lindeloff ("Lost", "Prometheus", "The Leftovers"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Joseph E. Iberti, Nicole Kassell και Tom Spezialy.

Το πλούσιο cast αποτελείται απο τους Jeremy Irons ("Lolita"), Regina King ("The Leftovers"), Don Johnson ("Miami Vice"), Jean Smart ("Legion"), Tim Blake Nelson ("The Ballad of Buster Scruggs"), Louis Gossett Jr. ("An Officer and a Gentleman"), Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers και Dylan Schombing.

Το "Watchmen" θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου, μέσα απο το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.